Održan deveti Sajam vjenčanja

Zagrebački velesajam ponovno je bio središte inovacija i planiranja vjenčanja. Deveti po redu Sajam vjenčanja otvoren je 26. listopada, a trajati će do 28. listopada. Jedna od sedam predviđenih modnih revija upotpunila je otvorenje ove vrste sajma. Pogledajte kako izgledaju nove kreacije vjenčanica i muških odijela.

O posjećenosti ovog sajma iz Penelope salona poručuju da su zadovoljni dosadašnjim odazivom mladenaca. Također se nadaju da će uskoro sklopiti puno poslova. Cijene haljina se kreću od 2000 do 8000 kuna.

This slideshow requires JavaScript.

Raznovrsna ponuda

Publika je mogla uživati u najnovijim modnim kreacijama kao i savjetima za organiziranje vjenčanja. Prikazane su najnovije kolekcije vjenčanica, večernjih haljina, odijela i cipela na čak sedam dnevnih modnih revija. Uz to mladenci mogu saznati ponudu raznih glazbenih izvođača, zlatarni, slastičarni, cateringa, fotografa, izrađivača pozivnica, svadbenih salona te automobila za tu prigodu.

Posjetitelji su mogli premijerno vidjeti ekskluzivnu kolekciju vjenčanica za 2013. godinu Royal Bride koji je nosila i Iva Jerković te kolekcije Vesne Spose, Nancy, Ateliera Hera, In Mode, Bety, Linee Exclusive, Marka by Marija Cvitanović, Penelope i kolekcije odijela modnih kuća Kotka, Croata i Men’s stuff. Revije su upotpunile najpoznatije hrvatske manekenke: Iva Jerković, Ivana Ergić, Katarina Prnjak, Iris Rajčić, Jelena Denona i druge.

Mediji najavljuju preko 150 izlagača, te veliki broj nagradnih igara kao i tradicionalni projekti “Budi mladenka” i “Naj par”, a i iznenađenje je i kreativni natječaj “Kreiraj svoju idealnu vjenčanicu by Violeta.” Ove godine in su cvjetne radionice gdje će se predstaviti najbolje cvjetne galerije i cvjećarne.

Sponzori ovog događaja su: Electrolux, Phillips, Boggi, Collistar, Juvena, Lanvin, Schwarzkopf, Blue Sun Hoteli, Boss, Croatia osiguranje, Hypo banka, Hrvatska pošta, Nestle, te svi najvažniji izlagači iz područja organizacije vjenčanja.

Posjetitelji su za samo 15 kuna bili počašćeni poklon bonovima od 500 do 1000 kuna, a negdje popustima od 20 do 30%. Zadovoljstvo na licima budućih bračnih parova i ruke prepune brošura i ponuda bile su slika Zagrebačkog velesajma u 16 sati.

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Održan deveti Sajam vjenčanja

  1. Evo moj prijatelj iz djetinjstva je sa svojom zaručnicom prošle godine dobio besplatno iznajmljivanje vjenčanice i odjela =D zbilja odlična ideja za post =D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s